Slamsugning og spuling af kloak i Nordjylland med hurtig udrykning

Er problemet ude med kloakken, er det vigtigt med en samarbejdspartner, der kan rykke hurtigt ud. Hos Canada Maskinstation har vi stor erfaring med såvel store som små opgaver inden for slamsugning, der tæller alt fra stoppede toiletter til tømning af septiktanke.

Vi råder over professionelt udstyr og kommer altid ud med både spuler og slamsuger. Vi er bevidste om, at nogle problemer kræver omgående handling med slamsugning og bestræber os derfor altid på at være hurtigst muligt ude hos vores kunder, så vi kan foretage en vurdering af problemets omfang.

​​Hurtig og nem spuling-service

Vi har i mange år ydet en hurtig og nem spuling-service, der omfatter spuling af dræn, kloakker og så videre. Spulingen foregår med en slange, som går helt op til 200 meter ind i rørene og skyder vand helt op til 150 bar pr. minut.

Særlig ekspertise inden for slamsugning

​I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde professionel håndtering af enhver opgave med slamsugning. Gennem tiden har vi set og udført lidt af hvert, hvilket giver os en særlig ekspertise inden for vores felt.

Ønsker du at høre mere om slamsugning og spuling hos os, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 37 22 94 eller 21 75 75 27. Vi hører hjemme i Brovst og arbejder i hele Nordjylland, herunder i byer som Fjerritslev og Pandrup.